boş ateş karışımı 20 kg için ürünler (78)

Kuru Kayısı 1000g

Kuru Kayısı 1000g

Kayısılar, beta-karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, A vitamini öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri, gözleri hasardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sistemi sağlığını iyileştirebilen çözünür lifler açısından iyi bir kaynaktır. Potasyum açısından zengin gıdalar, örneğin kayısılar, yüksek tansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar olarak püresi veya granola şeklinde sunulabilir. Ayrıca, kuru yemeklerin bir bileşeni olarak, et veya salatalara ek olarak kullanılabilirler. Et ve et yerine geçen soya ürünleri ve seitana lezzetli bir kayısı sosu yapmak için de kullanılabilir.
Yeşil Mercimek 1000g

Yeşil Mercimek 1000g

Mercimekler, tüm baklagiller gibi benzersiz sağlık özelliklerine sahiptir. İyi emilen bir protein kaynağıdır. Mercimek proteini, soya proteininden sonra bitkisel kökenli en çok emilen proteindir (yüzde 85). Yeşil mercimekler, bol miktarda lif içerir. Lif, sadece kan şekerini düzenlemeye yardımcı olmakla kalmaz, kalp ve sindirim sistemini iyileştirir, aynı zamanda kolesterol seviyesinin düşmesine katkıda bulunur, vücuttan toksinleri atar, bağırsak kanserine karşı korur ve ayrıca tip 2 diyabete karşı da etkilidir. Yüksek demir içeriği, et yemeyenler için faydalıdır. Bir fincan yeşil mercimek, önerilen günlük demir alımının yüzde 100'ünü içerir. Bu mineral, kanda hemoglobin ve kaslarda miyoglobin oluşumunda önemli bir rol oynar ve hücrelerde oksijen taşımaktan sorumludur. Ayrıca değerli manganez ve folik asit içerir.
Kahverengi Pirinç 1000g vivio

Kahverengi Pirinç 1000g vivio

Kahverengi pirinç, Oiza Sativa bitkisinin tam tahılından elde edilen, popüler beyaz pirincin kaynağıdır. Kahverengi pirinç, dışındaki yenmeyen kabukları temizlenerek, kepek ve embriyo zarar görmeden bırakılır. Kahverengi pirincin tadı hafif fındıksı bir notaya sahiptir, beyaz pirinçten biraz daha serttir, daha uzun süre pişirilir, ancak işlenmiş beyaz pirinçten çok daha fazla sağlıklı özelliğe sahiptir. Kahverengi pirinç, daha fazla vitamin ve mineral içerir, lif açısından zengin kepek barındırır, daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve donma süresi daha uzundur. Bu nedenle, formuna dikkat eden insanlar için idealdir. Başlıca içerikleri: Kemik ve dişlerin oluşumu için gerekli olan fosfor, kalbin düzgün çalışmasından sorumlu potasyum, stresi azaltan magnezyum, hücresel solunum için gerekli olan demir ve cildimizin ve saçlarımızın durumu için önemli olan bakırdır.
Kuru kayısı 1000g

Kuru kayısı 1000g

Kayısılar, beta karoten ve A, C, E vitaminleri ile potasyum dahil olmak üzere birçok antioksidin mükemmel bir kaynağıdır. Antioksidanlar, özellikle flavonoidler, vücudunuzu oksidatif strese karşı korumaya yardımcı olur; bu stres, diyabet, kalp hastalıkları ve obezite gibi birçok kronik hastalıkla ilişkilidir. Kayısıların sarı-turuncu rengini veren Precie, A vitamininin bir öncüsü olarak işlev görür; bu, vücudunuzun bunu A vitaminine dönüştürebileceği anlamına gelir. Tüm bu besin maddeleri gözlerinizi zarardan korur. Kayısılar, sağlıklı bağırsak bakterilerini besleyen ve sindirim sisteminin sağlığını iyileştirebilen iyi bir çözünür lif kaynağıdır. Kayısı gibi potasyum açısından zengin gıdalar yemek, hipertansiyonu önlemeye ve inme riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Kayısılar, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak kurutulur, komposto hazırlamak için kullanılır ve diğer yiyeceklerin bileşeni olarak değerlendirilir.
EXTRA MALT - Arpa Maltı Ekstraktı ile Yarı Mamul Ürün

EXTRA MALT - Arpa Maltı Ekstraktı ile Yarı Mamul Ürün

Buğday malt unu bazlı arpa malt ekstraktı ile yarı işlenmiş ürün. Format: 15 kg Dozaj: 0,4 - 0,8%
Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Tuzlu Antep Fıstığı 1000g Vivio

Sadece lezzetli değil, aynı zamanda son derece sağlıklı olan antep fıstıkları genellikle kabuklu olarak satılmaktadır. Sağlıklı yağlar içerirler, iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdırlar. Antep fıstıkları, B6 vitamini açısından zengin bir kaynaktır; bu vitamin, ruh hali ve konsantrasyonu etkiler, kan damarlarının durumunu iyileştirir, vücuttan gerekli kimyasalların atılmasında önemli bir rol oynar ve iltihabı hafifletir. Araştırmalar, antep fıstıklarının en zengin kuruyemişlerden biri olduğunu göstermektedir. Antioksidanlar serbest radikallere karşı savaşır, bu sayede hücrelerin yaşlanma sürecini geciktirir ve çeşitli hastalıkların olasılığını azaltır. Kuruyemişlerde bulunan lutein ve zeaksantin, göz sağlığını destekler. Antep fıstıkları, diğer kuruyemişlere göre daha az kalori içerir ve ek bir avantaj olarak yaklaşık %20 protein içeriğine sahiptir. Bademlerden sonra ikinci sıradadırlar.
Isot Biber (25 kg)

Isot Biber (25 kg)

Isot Biber (25 kg) Ürün Kodu: 2512 Marka: Vesce Ürün Tipi: Isot Biber (25 kg) Net Ağırlık: 25KG
Kıyılmış Karabiber (25 kg)

Kıyılmış Karabiber (25 kg)

Kıyılmış Karabiber (25 kg) Ürün Kodu: 2506 Marka: Vesce Ürün Tipi: Kıyılmış Karabiber (25 kg) Net Ürün Ağırlığı: 25KG
Bezelye Unu 400g

Bezelye Unu 400g

Bezelye unu genellikle ekmek ve tortilla pişirmede, makarna yapımında ve donut ile kurabiye gibi bazı hamur işlerinde kullanılır. Bu yemeklere sadece %10-20 bezelye unu eklemek yeterlidir ve bu sayede yemekler benzersiz bir bezelye aroması kazanır ve biraz daha sağlıklı hale gelir. Bezelye, C, B ve PP vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve çinko gibi mineraller açısından zengindir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumayı sağlar, bu da glisemik indeksin düşürülmesine olanak tanır. Ağırlık: 400 g
Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği 450g

Mısır irmiği, boyutu 300 ile 800 mikron arasında değişen mısır irmiğidir (irmiğin boyutu). Bu ürün gluten içermez. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasını sağlar. Ağırlık: 450 g
Ruşeym Unu 400g

Ruşeym Unu 400g

Ruhun unundan yapılan yemekler, buğday unundan yapılanlara göre daha düşük kalorilidir. Çeşitli kilo verme diyetlerini takip eden kişiler bile hamur işleri için ruhun ununu kullanabilir. Sadece geleneksel siyah ekmek ruhun unundan yapılmaz. Bu un, düz kekler, muffinler, zencefilli kurabiyeler, bisküviler ve kurabiyeler gibi birçok lezzetli ve sağlıklı hamur işi için de bir temel oluşturur. Ruhun unu B grubu vitaminleri, PP ve gençlik ve güzellik kaynağı olan E vitamini içerir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 400 g
Yulaf Unu 350g

Yulaf Unu 350g

Yulaf unu, fırıncılık için iyi bir tercihtir. En popüler yemekler yulaf ezmesi kurabiyeleri ve pankeklerdir. Beslenme uzmanları, yulafın diğer tahıllardan daha sağlıklı olduğunu düşünmektedir. Yulaf unu fırın ürünlerine eklendiğinde, daha kabarık ve kırılgan hale gelir, bu nedenle bu un buğday ununun yerini alabilir. Taşlarla öğütme, tahılların doğal dengeli bileşimini korumamıza olanak tanır, bu da sağlığına önem verenler için önemli bir gösterge olan glisemik indeksin düşürülmesini mümkün kılar. Ağırlık: 350 g
Keten Tohumu Unu 350g

Keten Tohumu Unu 350g

Keten tohumu unu, genellikle fırıncılıkta (örneğin, kekler, kurabiyeler, pankekler, muffinler, cupcake'ler vb.) ve bazı sosların yapımında kullanılır. Keten tohumu unu, değerli bir diyet ürünüdür ve birçok tıbbi özelliğe sahiptir. Çok sayıda vitamin (B1, B2, B6, B9 vb.) ve mikroelement (kalsiyum, potasyum, magnezyum, çinko vb.) içerir. Taş değirmenlerde öğütme, tahılın dengeli doğal bileşimini korumaya olanak tanır, bu da glisemik indeksin düşürülmesini sağlar. Ağırlık: 350 g
Tik Tok - Abonelik

Tik Tok - Abonelik

 Ph Asit  Sulama için konsantre Humik ve Fulvik Asit sıvısı.  Doğal Amerikan Leonarditinden elde edilmiştir.  Kation değişim kapasitesini ve topraktaki su tutma yeteneğini artırır.  Toprağın yapısını ve havalandırmasını iyileştirir.  Makro ve mikro besin maddelerinin emilimini destekler.  Emilmesi zor fosfor formları üzerinde etki eder.  Bitkilerin kök sistemini ve mikrobiyal yaşamı iyileştirir.
142 - Ambalaj: 500g Ballotin

142 - Ambalaj: 500g Ballotin

Büyük Kırılmış Şekerli Kestaneler Şekerli kestaneler, +8°C'de, örneğin bir buzdolabının sebzelik bölümünde, yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Şekerli kestaneler, +8°C'de, örneğin bir buzdolabının sebzelik bölümünde, yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Kod: 142 Net Ağırlık (g): 500 Brüt Ağırlık (g): 650 Fiyat HT: 17.09 Fiyat KDV Dahil: 20.44
156 - Ambalaj: Ballotin 1Kg

156 - Ambalaj: Ballotin 1Kg

Kırılmış Taze Kestane Şekerleri Kestane şekerleri, +8°C'de yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir; örneğin, bir buzdolabının sebzelik kısmında. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Kestane şekerleri, +8°C'de yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir; örneğin, bir buzdolabının sebzelik kısmında. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Kod: 156 Net Ağırlık (g): 1000 Brüt Ağırlık (g): 1200 Fiyat HT: 18.71 Fiyat KDV Dahil: 22.38
141 - Ambalaj: Ballotin 1Kg

141 - Ambalaj: Ballotin 1Kg

Kestane Şekeri Büyük Kırık Taze Kestane şekerleri, +8°C'de yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir; örneğin, bir buzdolabının sebzelik kısmında. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Kestane şekerleri, +8°C'de yaklaşık 5 hafta saklanabilen taze ürünlerdir; örneğin, bir buzdolabının sebzelik kısmında. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Kod: 141 Net Ağırlık (g): 1000 Brüt Ağırlık (g): 1200 Fiyat HT: 30.41 Fiyat KDV Dahil: 36.37